Vi er i BETA


Vi er i BETA

Forandring er en del af enhver virksomhed, og lige nu er vi i BETA. Vi har brugt meget tid på at skabe en fantastisk platform, og nu er vi klar til at vise den frem. Men vi gør det gennem et BETA program for at sikre, at i får den bedst mulige oplevelse.

Hvorfor BETA?

Det betyder, at alt er nyt, og du bør være opmærksom på dette. Du kan støde på ting, der ikke lever op til dine forventninger, og selvfølgelig også fejl og mangler.

I løbet af BETA-perioden tilbyder vi en masse ekstra hjælp for at sikre, at du får en god oplevelse med at bruge vores platform, selvom den stadig bliver udviklet. Til gengæld må du gerne fortæller os om alle de problemer du støder på, og give os dit værdifulde feedback. Vi kan kun blive bedre med hjælp fra vores kunder.

Hvornår slutter BETA?

It is hard to say. We will be in beta until we have the amazing product we aim at. But we know we will be in beta for at least the rest of 2021.

Bør vi vente?

Absolut ikke. Vores platform er klar til brug, og vi sørger for, at vores BETA-kunder får en fantastisk oplevelse, ved at følge jer tæt og give jer ekstra support og service. BETA-programmet er en mulighed for at blive en tidlig adopter og starte rejsen nu, i stedet for senere.

BETA programmet

I BETA-perioden tilbyder vi en masse ekstra service for at sikre, at vores tidlige brugere får en fantastisk oplevelse med vores platform.

 • Medarbejder træning
  Få al den træning af medarbejderne i har brug for. Vi dukker op hos jer og sørger for at medarbejderne får den helt rigtige træning inden arbejdet starter.
 • Onboarding assistance
  Vi giver jer praktisk hjælp med at flytte forretningen til os, så vi sikrer at migreringen går glat og platformen er konfigureret til jeres praksis.
 • Reduceret pris
  Vi er allerede billige, men vi giver jer alligevel en yderligere prisnedsættelse på 50%. Og for vores BETA-kunder fortsætter prisnedsættelsen i et år, efter at BETA perioden slutter.
 • Hypercare
  Du har vores fulde opmærksomhed! Få hurtig og direkte support til eventuelle problemer i støder på.

Tilmeld jer til BETA

Start eventuelt med at kontakte os på hello@pragmeo.net. Lad os sørge for at alle jeres spørgsmål er besvaret.
Ellers er det bare at oprette en konto, og lad os komme i gang!