Om os

Vi brænder for at styrke din praksis


Mission

Glade kunder og en velfungerende praksis

Vi ønsker at gøre livet lettere for revisorer og bogholdere ved at give dem de rette IT værktøjer og processer, til at arbejde effektivt og skabe succes for klienterne. Vi brænder for alt, der kan gøre dine klienter gladere og dit liv nemmere. 


Pragma

At udføre, at skabe, at opnå

PRAGMA (πράγμα) - på oldgræsk betyder ordet at udføre, at skabe eller at opnå. Det er senere blevet brugt i navngivningen af PRAGMATISME, der er en af de mest dominerende filosofiske bevægelser i sidste del af det 19. århundrede. En filosofi, der opfordrede folk til at finde processer der virker, i forhold til at nå deres tiltænkte mål - det virkelige er det, der virker. Den har påvirket både politisk og økonomisk tænkning, såvel som hele undervisningssystemet, og er i dag blevet en del af vores hverdagssprog, som et udtryk for at være realistisk og fornuftig.

Revision og bogholderi er et krævende arbejdsfelt, der følger et stort antal komplicerede procedurer, med en meget lav tolerance overfor fejl. Det kalder på alle de kvaliteter som PRAGMA står for.


Vores historie

Vi havde i lang tid været frustreret med den store mængde manuel og tidskrævende arbejde der er i revision og bogholderi - hvor kun en lille del af arbejdet kalder på revisorens eller bogholderens kvalifikationer. En stor del af arbejdet er at holde processen i gang, ved at sikre at al relevant information er tilgængelig, deadlines bliver overholdt, spørgsmål bliver besvaret osv. Vi brugte for meget tid på hver enkelt opgave, og vi havde ikke mulighed for at planlægge ordentligt, hvilket førte til lange perioder med overarbejde.

Vi skabte PRAGMEO, fordi vi ville have en IT platform, der var nem at bruge, kunne hjælpe os med at spare tid og give vores klienter en bedre service. Vi ønskede at fjerne de opgaver, der er tidskrævende men ikke kompetencekrævende, og derigennem sørge for, at revisorer og bogholdere kunne fokusere på deres kerneforretning - hvilket er revision og bogholderi. Vi ønskede at alle andre opgaver, der ikke kræver den store faglighed hos en bogholder eller en revisor, bliver håndteret på en smartere og mere brugervenlig måde, hvilket fører til gladere kunder og en velfungerende praksis.

Vi bruger PRAGMEO hver dag i vores egen praksis og håber at i også bliver glade for det.

Teamet


Image

Jesper Præst
Statsautoriseret revisor

Cand.merc.aud fra CBS i 2009, statsautoriseret revisor fra 2013

National og international erfaring fra en række større kunder og en bred del af SMV segmentet omkring regnskab/bogholderi, samt skat og rådgivning fra PWC, Deloitte og Brandt. Nu selvstændig revisor og ejer af GoAudit ApS. Har desuden erfaring internt fra en bred vifte af virksomheder såsom Codan/RSA, Viking Life-Saving Equipment A/S m.fl. Underviser desuden på SDU, FSR, FDR og SKAT m.fl.


Image

Anders keldsen
Civilingeniør (M.Sc), MCSE, MCSD, CCNA, CISSP

Civilingeniør fra DTU i 2004 med speciale i softwareudvikling.

Beskæftiger sig til daglig med softwareudvikling og IT infrastruktur. Bred erfaring fra enterprise projekter i virksomheder som Maersk, Danske bank, Saxo Bank, Novo Nordisk, Ørsted med flere. Er i dag selvstændig og beskæftiger sig med konsulentarbejde og iværksætteri.